Informasjonsskriv fra styremøte – Feb. 2019

Elbilladere og oppgradert infrastruktur på p-plassene.

Vi har etter en anbudsrunde engasjert Grønn Kontakt til å utføre arbeidet med infrastrukturen og ladestasjoner fortløpende. Arbeidet starter i slutten av mars siden firmaet trenger noe tid til prosjektering osv. før de kan starte.

NB: ​Alle som ønsker seg en ladeplass både utvendig og innvendig må kontakte parkering@durud.no​ slik at vi får en pekepinne på hvor mange ladestasjoner som skal kobles opp med en gang.

Nytt gjerde mot Njords Hage

Det bygges i disse dager nytt gjerde mot njords hage. Gjerdet står ferdig ila. et par uker.

Dugnad

Vi ønsker å gjennomføre en dugnad til våren for vasking av fasadene, feiing av grus, og div. Mer info kommer når det nærmer seg, men det er noe vi ser frem til.
Vi har et mål om at dette skal bli en hyggelig, sosial sammenkomst.

Fretex

Vi fikk nylig en forespørsel fra Fretex ang. ønske om plassering av tøyinnsamlingsboks på området. Dette har vi takket ja til siden det ikke koster borettslaget en krone, og siden vi ser at det er mange fordeler ved å ha en slik boks. Bra for miljøet og alle som bor i durud! Boksen vil bli plassert ved trappen til Avløs T.

Skilter

Det har kommet inn et ønske om skilter som minner hundeeiere om å holde hunden i bånd, samt plukke opp avføringen til hunden. Skilter vil bli bestilt og satt opp ila. noen uker.

Annet

Ellers jobbes det med diverse beboersaker, terrassedører (ref. g.fors.), sykkelboder, utbedring av uteområdet, rehabilitering av gesims, rørprosjekt, m.m.